Gastronomi & Aktüel

Mehmet Şef’in Efsane Döneri Bodrum Sahillerinde!

Mehmet Şef’in Efsane Döneri Bodrum Sahillerinde!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu mutfağının en özel tatlarını bir araya getiren Perran Ocakbaşı, Yalıkavak’ta yaz akşamlarını lezzetle buluşturuyor. Türkiye’nin ödüllü…
Bursa için “Rota Yeniden Oluşturuluyor”!

Bursa için “Rota Yeniden Oluşturuluyor”!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin tescilli lezzetlerini dünyaya tanıtmak, gastronomi markasını ulusal ve uluslararası düzeyde güçlendirmek, yerel üreticiyi, şefleri, zanaatkârları…
Barilla, Dünya Lazanya Günü’nü “Al Dente Yaz Akşamları” ile Taçlandırdı

Barilla, Dünya Lazanya Günü’nü “Al Dente Yaz Akşamları” ile Taçlandırdı

Dünya Lazanya Günü’nü “Al Dente Yaz Akşamları” temasıyla kutlayan Barilla, 7 Ağustos’ta Swissotel Chalet Garden’da İtalyan lezzet tutkunlarını bir araya…
Hazır olun yeniliklere: Shake Shack’ten Matcha Cookies & Cream Shake!

Hazır olun yeniliklere: Shake Shack’ten Matcha Cookies & Cream Shake!

Matcha’yı hiç böyle denediniz mi? Shake Shack, yazı serinleten yepyeni bir lezzetle karşılıyor: Matcha Cookies & Cream Shake! Yeni shake,…
Thermomix TM7, Sıfır Atık Mutfak Hareketine Öncülük Ediyor

Thermomix TM7, Sıfır Atık Mutfak Hareketine Öncülük Ediyor

Mutfakta çevre dostu dönüşüm başlıyor! Thermomix® TM7, bir mutfak aletinden çok daha fazlasını sunarak sıfır atık felsefesini teknolojiyle buluşturuyor. Tek…
SushiCo’dan yeni Fit & Fresh menü

SushiCo’dan yeni Fit & Fresh menü

SushiCo, yaz sezonuna özel hazırladığı yeni “Fit & Fresh” menülerini tüm restoranlarında sunmaya başladı. Mevsimin taze ve hafif içerikleriyle oluşturulan…
Gastronomi ustalığı İstanbul’da: Nobu Şefi Duviau’dan seçkin tatlar

Gastronomi ustalığı İstanbul’da: Nobu Şefi Duviau’dan seçkin tatlar

Nobu, yenilikçi gastronomi etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Nobu Afrika ve Orta Doğu Bölgesi Kurumsal Şefi Damien Duviau’nun İstanbul’daki misafirlerine özel…
Efor Holding, Ofçay ile tek marka olma yolunda

Efor Holding, Ofçay ile tek marka olma yolunda

1968 yılında başlayan Enerji, tarım, gıda, içecek, madencilik ve gayrimenkul alanlarında büyüyen Efor Holding, yerli ve milli kalkınma vizyonuna katkılarını…
Şef Ceyhan Aşcıoğlu: Yemek sadece lezzet değil, bir kültürdür

Şef Ceyhan Aşcıoğlu: Yemek sadece lezzet değil, bir kültürdür

Hilton Istanbul Maslak’ın Executive Chef’i Ceyhan Aşcıoğlu, otel mutfağında sadece yemek değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik, yerel üretim ve kültürel mirasla…
Arçelik’ten buzlu lezzet devrimi: SLUSHUP, Mix Slush

Arçelik’ten buzlu lezzet devrimi: SLUSHUP, Mix Slush

Yenilikçiliği temel alarak tüketicilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 70 yıldır teknoloji ile hayatın kalbinde ürünler geliştiren Arçelik, evde pratik ve lezzetli buzlu…
Başa dön tuşu